20160827-220.jpg

Wie is Daan Koole nu eigenlijk?

Ik ben Daan Koole, Touch of Matrix-therapeut met een eigen praktijk aan huis. Ik heb een bijzonder vak: mensen helpen om gelukkiger en gezonder te worden. Dit geeft mij veel energie, elke dag opnieuw. In mijn vrije tijd ben ik enthousiast sporter en natuurliefhebber, en zit ik graag met een goed boek op de bank.

Waarom Touch of Matrix?

Tijdens mijn moeizame herstel van een blessure ontdekte ik Touch of Matrix. Kon ik mezelf genezen? En zou het echt zo snel werken?

Het antwoord: ja, dat kon. Na een half uur was de pijn verdwenen en binnen 3 dagen had ik mijn energie helemaal terug.

Na die bijzondere ervaring heb ik mij verdiept in de methode. Iedereen zou moeten weten hoe eenvoudig de oplossing soms kan zijn.

Bij medische behandelingen vergeten we vaak de kracht van ons onderbewuste. Je kunt zóveel meer dan je denkt, als je weet hoe je die innerlijke kracht kunt bereiken. Toen ik dat zelf had ervaren wilde ik anderen ook op dat pad begeleiden. Zo begon mijn weg als therapeut.

Wat ik voor jou kan doen?

Als Touch of Matrix-therapeut begeleid ik mensen om, vanuit het onderbewustzijn, zichzelf te genezen en versterken. Daarbij is zingeving de belangrijkste motivator: wat wil jij bereiken?

Pijn of andere klachten ontnemen je de focus op het leven. Je bent bezig met het negatieve vermijden – en dat kost veel energie. Met Touch of Matrix help ik je om weer focus te krijgen op het positieve. Niet door symptoombestrijding, maar door de diepe onderliggende problemen aan te pakken. Dan zul je merken dat alle gevolg-problemen ook verdwijnen.

Ook jou help ik daar graag bij. Kan je wel een steuntje in de rug gebruiken? Wil je méér uit het leven halen, maar loop je vast door fysieke, emotionele of mentale klachten? Zit er je iets al lange tijd dwars? Heb je steeds terugkerende problemen? Neem dan contact op. De oplossing is dichterbij dan je denkt.

Geregistreerd bij Nibig

Praktijk Daan Koole is geregistreerd bij Nibig. Hiermee voldoet de praktijk aan de klachten- en geschillenwet (WKKGZ) voor zorgprofessionals.