Touch of Matrix: dé methode om je snel weer gezond en gelukkig te voelen

Ben je wel eens dolgelukkig met iets geweest? Je weet vast nog hoe dat voelde: je was energiek en opgewekt, je ging fluitend naar je werk, het voelde of je de hele wereld aan kon.

Andersom weet je ook hoe het voelt als je neerslachtig bent. Alles kost moeite, je bent snel geïrriteerd en kleine pijntjes lijken ineens veel erger.

Kortom: in je lichaam hangt alles samen.

De mens als computer

Net als computers hebben mensen ook een ‘harde schijf.’ Alles wat je meemaakt komt op die harde schijf: ziekte, nare ervaringen, persoonlijke overtuigingen, maar ook waardevolle, positieve gebeurtenissen.

Soms raakt die schijf overvol. Of er ontstaat een blokkade. Als dat bij een computer gebeurt merk je dat aan het hele systeem. Hij wordt traag, geeft foutmeldingen of loopt zelfs helemaal vast. Zo werkt het ook bij ons. Eén blokkade kan ons hele systeem in de war schoppen.

Bij Touch of Matrix help ik jou die blokkades op te heffen.

Het lichaam als genezer

Touch of Matrix werkt anders dan veel andere behandelmethodes. Vaak richt een behandeling zich op de symptomen: pijn, ontevredenheid, ziekte of stress. Maar de echte oorsprong van het probleem, de blokkade op je ‘harde schijf,’ die blijft bestaan. En doordat alle aandacht naar het negatieve probleem gaat, lijkt het groter en groter te worden.

Bij Touch of Matrix werken we juist vanuit het positieve. Niet ‘waar heb je last van’ maar ‘wat wil je bereiken?’ Je focust op wat jij wil: vrijer bewegen, meer zelfvertrouwen ontwikkelen, weer gezond en fit worden. Voel je het verschil? Positief denken geeft kracht.

En precies die kracht stelt jou in staat om te bereiken wat je wil. Het enige wat je hoeft te doen is je onderbewustzijn te vragen de blokkade ‘aan te wijzen’ en op te heffen. En dat is waar ik je bij help. Je doet het dus helemaal zelf, vanuit je eigen innerlijke kracht. Ik begeleid je alleen gedurende het proces. Omdat deze methode zo doeltreffend is zijn 2 á 3 behandelingen vaak al voldoende.

Hier lees je hoe zo’n behandeling in z’n werk gaat. Wil je meer informatie? Neem dan even contact op.