Hoe gaat een Touch of Matrix behandeling?

20160827-053.jpg

Voorbespreking

Bij de eerste behandeling gaan we eerst even zitten om alle persoonlijke gegevens door te nemen op het intakeformulier. Welke klachten zijn er? Wat hoop je te bereiken? Spelen er nog andere problemen? Het is belangrijk om helder voor ogen te hebben wat je uit de behandeling wil halen.

Hierna geef ik je wat concrete uitleg, vooral over hoe je lichaam reageert op spanningen die uit het onderbewustzijn komen. Vaak zul je hier al veel van herkennen.

De Touch of Matrix-behandeling

De ‘echte’ behandeling start nu. We gaan beide staan. Ik begin bij je heupen en bekken. Dit is de basis van je stabiliteit. Als daar iets niet goed zit merk je dat vaak door je hele lichaam. Soms stel ik je vragen of geef ik iets aan, soms ben ik stil. Jij mag natuurlijk altijd vragen stellen. Als je open staat voor de behandeling, zul je merken dat je kleine fysieke reacties krijgt, zoals trillingen of ‘schokjes.’ Dat is de reactie gestuurd vanuit je onderbewuste.

Hierna mag je gaan zitten of liggen. Je onderbewuste werkt nu vrij door richting jouw specifieke doelstellingen. Het proces vanuit de behandeling blijft daarbij doorgaan. Maar hoe het er precies uit ziet is afhankelijk van jou en de thema’s die spelen.

20160827-036.jpg

Fysieke en emotionele reactie

Je zult merken dat er van alles gebeurt. In je lichaam, maar ook in je hoofd. Misschien moet je lachen of huilen, of voel je sterke emoties opkomen. Of je krijgt een prettig ‘los’ gevoel in je lichaam, omdat je spieren ontspannen.

En naarmate de behandeling vordert voel je je steeds meer bevrijd van de problemen. Alsof je eindelijk weer met volle teugen kunt ademhalen na een lange periode van benauwdheid.

Weinig praten

Zoals je merkt zijn er geen lange gesprekken nodig. We hoeven geen nare gebeurtenissen op te rakelen. Of uitgebreid te analyseren hoe een probleem is ontstaan. Dat is bij Touch of Matrix niet nodig. De verandering gebeurt positief, snel en licht.

20160827-020.jpg

Na de behandeling

Direct na de behandeling gaan we nog even zitten. Wat vond je ervan? Hoe voelde het? Heb je vragen? Ik geef je ook tips voor thuis, om je onderbewuste actief bezig te houden met je doelstellingen. Zo kun je zelf, als het ware, de behandeling een beetje voortzetten.

In het algemeen geldt: na de behandeling is het belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Neem even rust, drink voldoende (liefst gewoon water) en doe geen belastende dingen.

Soms duurt het enkele dagen voordat je de positieve verandering gaat merken. Lichamelijke pijn vermindert en je kan steeds meer. Emotionele klachten die je zo belemmerden, worden minder belangrijk. Je voelt je krachtiger, sterker en positiever.

Tarief behandeling

Een behandeling kost €70,- euro per afspraak. Er is ook een pakket Triple: 3 behandelingen voor €195,- euro. Touch of Matrix valt niet onder de basisverzekering, maar bij een aanvullende verzekering voor alternatieve geneeswijzen wordt het mogelijk vergoed.

Heb je een eerste afspraak gemaakt? Dan vind je hier het intakeformulier.

Een kennismakingsgesprek is ook mogelijk. Dan leg ik je alles uit, en kan jij op je gemak beoordelen of Touch of Matrix iets voor jou is. Neem gerust contact op.